About us

Our Mission

In deze veranderende tijden van geestelijke groei op aarde hebben wij als doel om de zoekende mens te helpen in zijn geestelijke groei, ontwikkeling en innerlijke vrijheid. Via het medium in ons midden, Rogier Zwijsen, maken wij contact met de sprekers en leraren van de Gouden Ankh. De Gouden Ankh is een spirituele en mystieke school en lineage met als doel meer bewustzijn, kennis, liefde en licht de wereld in te brengen. In samenwerking creëren en organiseren wij; channeled readings, meditaties, healingen, rituelen, workshops/ cursussen en persoonlijke trainingen. Al dertig jaar geven wij channeled readings over diverse spirituele onderwerpen en hebben al vele mensen op hun spirituele weg begeleid. De kennis uit deze lezingen hebben we door de jaren heen gebruikt voor onze eigen ontwikkeling en om groepen mensen te trainen in meditatie, healing technieken, geestelijke groei, tantra, spirituele rituelen en persoonlijke begeleiding. Met deze diverse activiteiten willen we iedereen helpen meer licht, harmonie, liefde en vreugde in zichzelf aan te steken en nog sterker te laten stralen en schijnen.

Rogier Zwijsen, Liselotte Hennekam and Celine Zwijsen

De Gouden Ankh

Al jaren zijn wij en een groep vrienden om ons heen, verbonden aan de mysterieschool van de Gouden Ankh. Een mysterieschool zal zich nooit als zodanig kenbaar maken in de wereld, je zult er weinig of niets op internet over vinden. Het is een training voor mensen die al enige tijd zijn verbonden aan bijvoorbeeld een yogaschool of een boeddhistische training. Zij worden uitgezocht vanwege hun vurige wens geestelijk te groeien en dit door te willen geven aan anderen of om deze wereld wat mooier te maken. Deze mensen leren meer geheime technieken en oefeningen.
In de vorm van Channeled Readings hebben we de afgelopen dertig jaar onze geestelijke training ontvangen uit de geestelijke wereld. Een Channeled Reading vindt plaats via een medium, dat in staat is zijn lichaam geheel of gedeeltelijk te verlaten, zodat een leraar of Meester via dit lichaam kan spreken. Zo worden belangrijke geestelijke lessen, meditatie oefeningen en nog veel meer informatie doorgegeven. Een deel van de readings is openbaar, een ander deel is voor de groep mensen die de training ook daadwerkelijk volgt. Zo hebben wij in de loop van dertig jaar vele meditatie-, yoga- en healinggroepen begeleid.

De openbare lezingen geven veel spirituele kennis, visualisaties en oefeningen voor bijvoorbeeld meditatie en ademhaling. De onderwerpen die we in de loop van de jaren behandelen zijn divers. Zo was er een uitgebreide training over het met geestelijke energie helen en genezen van mensen met bijvoorbeeld kanker, ME of jeugdtrauma’s.
Maar er waren ook lezingen over Meesters, leraren en inwijdingsscholen uit de geschiedenis van de mensheid. Een aantal lezingen ging over het inwijdingsproces van een persoon, hoe dat verloopt, en wat je tegenkomt. Al deze kennis is uitgewerkt in teksten en we beschikken intussen – na dertig jaar – over een zeer uitgebreide bibliotheek, waar mensen nog dagelijks hun lessen en trainingen uit halen. De besloten lezingen gaan over het trainingsaspect. Daarin krijgen wij feedback en aanvullingen op de meditaties.

De Gouden Ankh is een inwijdingsweg die zijn oorsprong heeft in het oude Atlantis en Egypte, het heeft zich ontwikkeld tot een enorme groep entiteiten die met deze inwijdingsweg bezig is. De Gouden Ankh is de mystieke tak van de Witte Broederschap, die de mensheid inspireert en begeleid op zijn innerlijke weg. Verschillende momenten in de mensheid is de Gouden Ankh zeer actief geweest. Daarbij gebruik makend van mediums om oude technieken en vergeten kennis door te geven. Waarbij elke tijd andere technieken en een andere benadering vergt.

Sinds de 70er jaren, is de inwijdingsweg van de Gouden Ankh wederom actief geworden in de mensheid, toen de energie van Aquarius kenbaar werd. Vanaf die tijd worden steeds meer mediums geïnspireerd de kennis van verschillende oude mysteriescholen door te geven. Oude yoga technieken, vergeten tantra meditaties, oude taoïstische leringen vormen alle onderdeel van de kennis die doorgegeven en nu weer vrijgegeven wordt omdat de huidige mens open staat en rijp is deze kennis te ontvangen en te beoefenen.

Behalve via de mysterieschool van de Gouden Ankh hebben we ook uit andere mysteriescholen jarenlang onderricht en inspiratie ontvangen: yoga is een blijvende inspiratiebron, evenals de weg van de tantra en die van plant medicine. De prachtige en onmisbare kennis uit deze waardevolle wegen is tot ons gekomen op het moment dat wij daar rijp voor waren en vervult ons met blijvende dankbaarheid.