Channeled Readings in Amsterdam

 in 2019

De lezingen die we geven zijn algemeen, dus voor iedereen bedoeld en op een ieders niveau te volgen. Voor degene die zich wil oriënteren op het spirituele pad, de Innerlijke Weg en de geestelijke waarheden in het leven.
En als zodanig zal deze lezing op verschillende niveaus gegeven worden in die zin dat de lezingen voor zowel mensen die voor de eerste keer komen als voor degene die de lezingen al jaren volgen het interessant is.

We beginnen in 2019 met een frisse start! In februari beginnen we weer met onze Channeled Readings in Amsterdam.

Onderwerpen

 •  Het gebruik van entheogene planten, zoals: Ayahuasca & Mushrooms
  in relatie tot je spirituele ontwikkeling
 • Sjamanisme, Awakening & Visioning
 • Meditatieve oefeningen die helpen bij het creëren van nieuwe kwaliteiten en mogelijkheden in je wezen

Daarnaast kunnen ook de volgende onderwerpen aanbod komen:

 • Het gebruik van entheogene planten,
  zoals de Plant Medicines: Ayahuasca & Mushrooms
 • De Deuren die Plant Medicines bij je opent:
  op fysiek, psychisch, karmisch en spiritueel niveau
       *(The Doors of Perception)
 • Sjamanisme 
 • Afstemming, Awakening & Visioning
 • Innerlijke ontwikkeling en fases van inwijding (met of zonder het gebruik van entheogene planten)
 • Het ontwikkelen van spirituele gaven
 • Healing technieken:
     * In relatie met je eigen spirituele ontwikkeling
  * Met 
  het gebruik van kristallen en edelstenen
 • Het openen en activeren van je derde oog
 • Hoe creëer je harmonieën en deblokkeer je oude karmische pijnen
 • Activeren van je geestelijk licht en primaire levenkrachten
 • Werken met bijbehorende symbolen en mantra’s

De aanwezigen in de zaal worden afgelezen en de keuzen voor bovenstaande onderwerpen wordt afgestemd op hun behoeften en interesse. Gedurende de lezing zullen oefeningen en meditaties samen worden gedaan. Op die momenten vindt een overdracht van geestelijke energieën plaats. Deze lichtende en harmonieuze energieën zullen iedereen helpen in zijn eigen geestelijke proces, zullen een geestelijke opening creëren, en hebben een harmonieuze en helende werking. Na deze reading zal het nog aantal dagen voelbaar zijn en zijn juiste werking geven in elk wezen. Om een volledige training en kennis te verkrijgen in je eigen spirituele groei raden wij aan om alle lezingen bij te wonen.
De lezingen sluiten namelijk op elkaar aan.

Met deze channeled readings willen we iedereen helpen het licht, harmonie, liefde en vreugde in jezelf aan te steken. De gezamenlijke oefeningen en aanwijzingen helpen dit nog sterker te laten stralen en schijnen.
Ook is er tijdens elke lezing gelegenheid vragen te stellen die je helpen op jouw eigen innerlijke weg. Aan het eind is er voor aantal mensen de mogelijkheid om een mini privé reading te ontvangen.

Plaats, prijs & aanvang

Locatie: Mirror Centre, Ter Gouwstraat 3, 1093 JX, Amsterdam
Tijd: 11:30 – 14:30, Graag 20 minuten van te voren aanwezig zijn. 
Entreeprijs: €15,-  (inc. geluidsbestand). Alleen deurverkoop en contant betalen. Vooraf aanmelden is niet nodig.
Aanvang: Wij vragen jullie om 15 à 30 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Het medium gaat namelijk precies om 11:30 in trance. Het is belangrijk dat iedereen om 11:30 zijn plekje heeft gevonden, naar de wc is geweest en telefoon heeft uitgezet. Als het medium in trance gaat is een moment van stilte erg belangrijk. De trance lezing duurt 3 uur en zal rond 14:30 afgelopen zijn, als er vragen zijn zal het misschien iets uitlopen. Zorg ervoor dat telefoons zijn uitgeschakeld of in vliegtuigmodus staan.

Meenemen: Omdat er zoveel oude kennis en informatie wordt gegeven, is het verstandig om iets mee te nemen waarmee je aantekeningen kunt maken.

Overdracht & Initiatie

De Channeled Readings worden verbaal overgedragen. Dat betekent dat we u een hoeveelheid informatie geven. Daarnaast zullen we met elkaar deze informatie in oefeningen en meditaties integreren.
Echter de belangrijkste werking van de lezing is non verbaal datgene wat op sublimaal/energetisch niveau wordt doorgegeven. Wanneer u dat toestaat. Tijdens de lezing is er een soort opbouw aanwezig. In die zin dat er een verbale overdracht is en tegelijkertijd een overdracht van energie plaats gaat vinden die aan het eind tot een accumulatie komt. Dat zult u niet bij dit medium merken. Dit medium praat gewoon door. Maar u zult het merken aan een soort stemwisseling. En op dat moment spreek ik niet meer maar een van de Meesters van de Groep. En die zal proberen met u een geleide meditatie te doen. Zodanig dat u meegenomen wordt in een visualisatie waarin in de overdracht van woorden, en van krachten en van energie zal plaatsvinden, voor degene die dat wil. Het is allemaal vrijblijvend en uw eigen keus. We werken namelijk lichtend. Met deze overdracht hebben we de bedoeling in uzelf bepaalde kwaliteiten en krachten en geestelijke krachten wakker te maken, en bepaalde facetten van bewustwording, waar we als groep naar streven. En wanneer u dat toestaat willen we dit inbrengen als potentie en als mogelijkheid en als richting geving in het leven.

Fysieke aanwezigheid is vandaar belangrijk. Wanneer u er voor open staat, kan er ook een initiatie worden overgedragen. Zo’n initiatie kan alleen worden gedaan door een leraar en overgedragen worden naar de leerling.

Een initiatie is het openen van bepaalde spirituele punten, zoals je hogere chakra’s. Dat kun je zelf niet doen – met de beste wil van de wereld lukt het jezelf niet – daar heb je een scholing/groep voor nodig, die optrekt op dat level van frequentie.
Deze dingen – die vroeger via een leraar plaatsvonden – vinden nu via dit medium plaats en kunnen zo dus ook bij u geopend worden als u dat wilt en ervoor open staat. Dat betekent dus dat vanaf dat moment er in uw wezen nieuwe kwaliteiten, nieuwe mogelijkheden en andere verborgen energieën die hiermee resoneren tot opening en awakening komen. Dat kan betekenen dat vanaf dat moment de wereld er een beetje anders uit kan gaan zien. Maar het geeft in ieder geval de mogelijkheid tot een groter spiritueel bewustzijn voor de komende jaren. Maar zo’n initiatie zal alleen worden overgedragen als jij er ook open voor staat.

Opnames

Wij zorgen voor een audio opname van de lezing. Via WeTransfer en/of Youtube ontvangen jullie het audiobestand, vergeet niet je email adres achter te laten. Zelf opnemen is ook toegestaan maar telefoons moeten in vliegtuigmodus staan.

Kleding

De voorkeur is om tijdens de lezing witte, lichtblauwe/lichtviolet gekleurde kleding te dragen.
Wit gekleurde kleding representeert zuiverheid en ontvankelijkheid voor licht. Licht violet en lichtblauw representeren de resonantie van de energie die wordt overgedragen tijdens de lezingen. Het maakt feitelijk voor de energieën en de overdracht van kennis geen verschil als je in donkere gekleurde kleding of licht gekleurde kleding komt, maar het is hoogstens het visuele en suggestieve uiting van de afstemming waarin je wilt komen.
Licht gekleurde kleding vergroot de mogelijkheid tot geestelijke ontvankelijkheid. Donkere kleding zal sneller een inkapseling en afsluiting geven en representeert emotionele isolatie. Omdat het tijdens lezingen de bedoeling is dat je jezelf probeert te verbinden met de energie van anderen en de energie die via het medium wordt overgedragen raden wij licht gekleurde kleding aan.

We spreken uit ervaring dat iedereen na de readings vol inspiratie en passie naar huis gaat! ♥️

Vorige Channeled Reading

Om een indruk te krijgen van onze Channeled Readings, kan de volgende video worden bekeken van één van onze readings.
Hoe werken Plant Medicines – zoals Ayahuasca, Mushrooms en San Pedro – in op je spirituele groei? Tijdens deze reading is duidelijk gemaakt hoe deze middelen werken en wat ze precies doen op je spirituele weg.

Tijdens de reading is er kennis en informatie gedeeld over:
– De werking en functie van o.a. Ayahuasca. Hoe het op verschillende levels van bewustzijn wordt gebruikt en hoe elk level een andere werking geeft (fysiek, psycho-emotioneel, karmisch, spiritueel ontwakend en visioning).
– Wat de betekenis is van de visions en beelden die je krijgt bij het gebruik van deze middelen.
– Doors of perception: hoe Plant Medicines helpen bij awakening en visioning. Daarnaast zijn er sacred symbols gedeeld die je helpen om deze poorten verder in jezelf te openen (Azir & Rolan).
– Er zijn twee prachtige oefeningen gedeeld die je kunt beoefenen om zowel dieper contact te maken met de natuur en Pachamama als jezelf kunt aanleren om uit je lichaam te bewegen en astraal te gaan reizen. Deze oefeningen zijn o.a. deel van de basistraining voor elke echte sjamaan – die jou helpen om je verder te ontwaken op je spirituele pad.

Het bekijken van deze video en het beoefenen van de oefeningen, zijn een goede voorbereiding op de volgende readings. Zodat je op de hoogte bent van de kennis die gedeeld is en zo gemakkelijk mee kunt doen.