Our Book

Drie dagen bijna dood

Dit boek is een verslag van “een reis door de sferen”, gedurende een bijna dood ervaring. Hierin worden geestelijke lessen beschreven die belangrijk zijn voor een geestelijke ontwikkeling in deze nieuw tijd van Aquarius. Het kan je helpen bij het vinden van een antwoord op de vraag: hoe wil ik mijn leven leiden en invullen in deze veranderende tijden. Het boek geeft inzicht in de verschillende werelden en energieën die er zijn in de uitgestrektheid van de kosmos en over de mogelijkheden die de huidige mens heeft in de ontwikkeling van zijn spirituele weg.

Dit boek is tot stand gekomen na een bacteriële meningitis en de daaruit volgende bijna dood ervaring (B.D.E.) van mijn geliefde Rogier Zwijsen. In dit boek schrijf ik regelmatig dat hij in coma is, wat niet helemaal klopt, hij is bijna 3 dagen onder narcose gehouden, om zijn lichaam totale rust te geven en de mogelijkheid tot herstel te vergroten. Gedurende die 3 dagen heeft Rogier ervaren dat hij niet meer in zijn lichaam is maar reist door vele verschillende geestelijke werelden. Voor hem lijkt het alsof hij ruim 1,5 jaar op reis is geweest en een enorme veelheid aan verschillende ervaringen beleeft. Ik heb gedurende die tijd heel duidelijk gevoeld dat hij niet meer aanwezig is. Zijn lichaam voelt totaal leeg en verlaten aan. Misschien ken je het gevoel iemand die slaapt voelt heel anders aan dan iemand die dood is. Hij voelt gedurende die 3 dagen dood aan.

“Het begin van mijn bijna-doodervaring heeft me naderhand verbaasd, omdat het heel anders verliep dan wat ik daarover ooit had gelezen. Ik herinner me de ambulance en de ambulancebroeders nog. Daarna verandert alles. Ik schiet als een kanonskogel uit mijn lichaam, door een onbekende voortstuwende kracht. Ik voel het als een beweging omhoog.
Het vreemde is dat ik de aarde onder me kleiner zie worden. Ik zie nog een glimp van Driebergen en daarna de wolken die als een flits voorbijschieten. Ik voel dat ik door de wolken omhoog zweef. Het geeft een branderig gevoel aan mijn rug en schouders. Dat is natuurlijk vreemd zonder lichaam, want dat ligt nog op de brancard van de ambulance. Ik neem het waar en ben niet bang, alsof een deel van mij het hele proces observeert.”
 
 

Lees alvast een aantal blz in het inkijkexemplaar >> 

Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel en via de webshop

Persbericht Drie dagen bijna dood