Privé Readings

Mini privé reading na de openbare Channeled Readings

Aan het eind van de Channeled Readings is er voor aantal mensen de mogelijkheid om een mini privé reading te ontvangen.
Wanneer het medium na de dieptrance voldoende levensenergieen heeft, geven we de mensen die een brandende vraag hebben de mogelijkheid om enkele persoonlijke vragen te kunnen stellen.
In ongeveer vijf minuten krijg je de tijd om deze vragen privé aan het medium te stellen. Het medium is dan nog via helderhorendheid verbonden met de spreker, de leraren en meesters van de Gouden Ankh. Deze verbinding verdwijnt langzaam na ongeveer 30-45 minuten.

Volledige Privé Reading

Daarnaast hebben we ook de mogelijkheid voor mensen om een volledige privé reading te kunnen ontvangen. Tegenwoordig doen we dit in ruil voor een wederzijdse gunst, zoals het vertalen en uitschrijven van voorgaande readings.
Het ontvangen van zo’n privé reading is wel alleen mogelijk als u:

  • Al een (aantal) jaar actief bent op spiritueel gebied
  • De motivatie hebt om innerlijk en spiritueel te groeien
  • Een regelmatige spirituele beoefening doet
  • Aantal keer op de Channeled Readings aanwezig bent geweest
  • De meditaties van de Gouden Ankh ook al vaker hebt beoefend

Één a twee keer in het jaar gaat het medium in full-body trance om andere energieën toegang te geven tot zijn bewustzijn en contact te maken met de leraren en meesters van de Gouden Ankh. Iedereen krijgt een reading van 30 minuten. Je kunt op dat moment alle vragen stellen die je hebt. Vanuit onze scholing raden wij aan om tijdens zo’n privé reading onder andere te vragen naar je persoonlijke mantrum, hoe je contact kunt maken met je spirituele begeleider en overigens ook je spirituele naam.

  • Persoonlijk mantrum: dit is een variatie van heilige klanken dat helpt om het licht aspect verder in jezelf tot ontplooiing te brengen.
    Voor elke persoon zijn deze klanken anders en ook gedurende het leven kunnen deze mantrums veranderen. Deze mantrums helpen om het goddelijke in jezelf verder te  en helpen met de vervolgstappen op je spirituele pad.
  • Ontvangen van je spirituele naam: dit is de referentie naar de trilling die het meest dichtbij het goddelijke licht komt dat in jou leeft en zijn waarde geeft.
  • Contact kunnen maken met je geestelijke begeleider: de naam van je geestelijke begeleider en de meditatie (met eventueel een symbool) om contact te maken en je begeleider te kunnen oproepen.

Het ontvangen en herhalen van je persoonlijk mantrum als een beoefening brengt namelijk een prachtig groeiproces op gang.
Hiermee krijg je de mogelijkheid om met jouw persoonlijke klank het licht en de kracht in jezelf te vergroten.